Kroamschudd'n in Mariaparochie

de Wijzen uit het Oosten

De Wijzen uit het Oosten

Communicatie kanaal voor team ‘De Wijzen uit het Oosten’ voor de RSLM Kerstborrel op dinsdag 22 december om 15:00 uur. De naam spreekt eigenlijk voor zich… Toch?!

Peter was zo vriendelijk om mij op het spoor van de Herman Finkers animatiefilm ‘Kroamschudd’n in Mariaparochie’ te zetten. Vandaar dat deze pagina daarop is geïnspireerd! Ik stel voor om deze pagina als communicatiemiddel te gebruiken, we kunnen dan met elkaar praten, mocht dat nodig zijn. De Whatsapp groep ‘De Wijzen uit het Oosten’ is als backup te gebruiken.

Naam van deze ruimte: dewijzenuithetoosten
Het wachtwoord is: kroamschuddn

Video vergaderen

Let op! Om gebruik te kunnen maken van video vergaderen moet je gebruik maken van de Google Chrome browser. Je kunt deze hier downloaden. De nieuwste Safari op macOS Big Sur (11.1) lijkt ook te werken.

Klik hier om video vergaderen opnieuw te starten.

Voor de beeldspraak variant van Kinly maken we gebruik van de open source applicatie Jitsi. Wel zo goedkoop! Meer informatie over dit programma is te vinden op https://jitsi.org.

Video vergaderen op je computer

Maak je via deze website gebruik van video vergaderen, dan moet je de browser Google Chrome gebruiken. De eerste keer dat je video vergaderen op deze pagina gaat gebruiken wordt je gevraagd om toestemming te geven voor het gebruik van de camera en microfoon in je computer. Sta dit toe. Daarna wordt er nog gevraag om een Google extension (Google Calendar en Office 365 integration) te installeren. Klik op Install Chrome Extension, daarna op Toevoegen aan Chrome. Ter geruststelling: als je deze pagina verlaat dan worden de camera en de microfoon automatisch uitgeschakeld. Als je de eerste persoon bent die de vergadering opent, dan hoef je geen wachtwoord op te geven. Daarna moeten de andere deelnemers het wachtwoord kroamschuddn gebruiken..

Video vergaderen op je telefoon of tablet

Ook kun je je mobiele telefoon of tablet gebruiken om te video vergaderen. Download hiervoor de app Jitsi Meet uit de Apple Appstore of uit de Google Playstore. Als je de app hebt geïnstalleerd, geef dan als naam van de vergaderruimte in: dewijzenuithetoosten en klik dan op deelnemen. Vervolgens vraagt de app ook hier om toestemming voor toegang tot camera en microfoon. Om gebruik te maken van de video vergaderruimte moet je het wachtwoord kroamschuddn invullen.